MÉDIA LEÍRÁS
Sárbogárd és környéke krónikája

A Sárréti Híd Sárbogárd vonzáskörzetének legolvasottabb lapja, amely 2014-ben már a 19. évfolyamába lép. A lapot Sárbogárd Város Önkormányzata azzal a céllal alapította, hogy legyen egy valóban demokratikus lap, amely biztosítja a korrekt tájékoztatást, egyben rögzítve a városnak és vonzáskörzetének legfontosabb közéleti eseményeit.
A Sárréti Híd ennek az elvárásnak mind a mai napig maximálisan megfelel. A lap 2002-ben magánkézbe került. A kiadást korábban is gondozó AZI-TOP Kiadóé lett a lap. A főszerkesztő személye nem változott, a Sárréti Híd továbbra is Sárközi Ilona lapalapító főszerkesztő munkája, viszont a példányszám jelentősen megemelkedett. A szerkesztőség technikai feladatait a Szivárvány 2004. Kft. végzi, az igényes nyomdai kivitelezést pedig a dunaújvárosi TEXT Nyomdaipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-nek köszönhetik Kedves Olvasóink.
Az ingyenes, kéthetente 4000 példányban, A4-es formátumban megjelenő lap órák alatt elfogy a terjesztőhelyekről. A megjelenéssel párhuzamosan olvasható a legfrissebb lapszám a kiadó weboldalán is: www.azitop.hu. A lap 20-24 oldalon, színes borítóval, esetenként plusz belső színes oldalakkal jelenik meg.

A Sárréti Híd az alábbi településekre jut el: Sárbogárd, Kislók, Pusztaegres, Sárhatvan, Enying, Alsószentiván, Cece, Dég, Igar, Káloz, Lajoskomárom, Mezőkomárom, Mezőszilas, Sárkeresztúr, Sárosd, Sárszentágota, Szabadegyháza, Szabadhídvég, Sáregres, Alap, Hantos, Nagylók, Vajta.

A krónika nevéhez illően „hidat” képez a kistérségek között.

A Sárréti Híd megjelenési területén a leghatékonyabb hirdetési lehetőséget biztosítja hirdetői számára. A hirdetési díjakat hirdetés megrendelő nyomtatványunk tartalmazza.


Sárbogárd, 2014. január 13.
 
Sárközi Ilona, főszerkesztő